Hej Dagbok!

Snart är helgen äntligen här, skönt! Jag har ju egentligen inte så mycket att göra om dagarna så man är ju inte "trött" direkt. Men jag tar endå lite ledigt genom att inte plugga på helgen.

Just nu pluggar jag Medicin, ett ganska intressant ämne. Vi ska skriva en hemtenta om nervsystemet, kul att veta hur allting fungerar!



Så det är det som jag ska göra ett tag till. Sen så tänkte jag åka in till stan och köpa lite alkohol till mig och Dennis.

Puss o Kram

Hej Dagbok!

idag har det inte hänt så mycket... Jag har försökt att plugga en del, med det har inte gått så bra. Har verkligen ingen motivation till det just nu. Men det måste trots allt göras. Just nu försöker jag plugga till ett prov på psykoser, ämnet är intressant, men det är så mycket annat som man vill göra.

För ett tag sedan så köpte jag ett par nya "ridskor" eller Boots är det nog mer. Jätte sköna att rida i och de sitter jätte skönt på fötterna. Så här ser dom ut:



Älskar dem verkligen!

Och Ramona om du läser detta så saknar jag dig och längtar tills du kommer!

Puss o Kram

Hej Dagbok!

Idag red jag Finch igen, det var jätte kul! Jag gillar verkligen att rida henne, hon har en underbar galopp.
Jag fick även med mig Dennis till stallet så här kommer några bilder: :)


Vi övade på att rida över bommar.


Vi övade på att rida lätt. (Jag är den längst bak)


Och vi övade på att stå upp i lätt sits.


Allt inför hoppningen nästa vecka!

Puss o Kram

Hej Dagbok!

Hua vad längesedan det var jag skrev här...

Idag kom min lapptopp ifrån Inet som jag hade beställt i söndags (snabb leverans). Det är en Acer one happy och den är ROSA! Här kommer en blid på skönheten:



Jag blev himla nöjd med den. Känns så skönt att ha en egen dator som bara är min, det kan bli lite jobbigt att dela på en dator som jag och Dennis gör. Så nu kan jag skriva mina skolarbeten och surfa på nätet m.m.

Snart ska jag till ridskolan, jag tror att jag kommer att rida Finsh igen, ska bli kul!

Puss o Kram

Hej Dagbok!

Nu var det ett tag sedan som jag skrev här. Skolan har börjat och det mycket förvirrande minst sagt! Det blir sjukt mycket att göra denna terminen! Nog om detta!

Igår var jag på ridskolan, det var första lektionen för terminen. Det var så roligt! Jag red ett sto som heter Finch, största hästen som jag någonsin suttit på. Hon var 165, det vill säga lika hög som jag! hehe

Så här ser hon ut (fuxen):

http://www2.idrottonline.se/TheleborgsRS-Ridsport/Ridskolan/Ridskolans-hastar/Munsboro-Finch/

Puss o Kram

Hej Dagbok!

Idag åkte julen ut! Jippi! Det kändes riktigt skönt att plocka ner alla julsaker. Det är dock en hel del kvar att städa, imorgon ska jag ta tag i att dammsuga och torka golven. Nu längtar jag till våren och sommaren, känns dock inte alls nära med all denna snö.

I kväll blir det spagetti och köttfärssås till middag, det dröjer nog inte länge tills jag väger över 50kg.

Helgen blir nog lugn, vi båda är ju fortfarande sjuka. Tråkigt är det, men det är ju inte så mycket att göra åt det.

Puss o kram

Hej Dagbok!

2011 har än så länge inte varit något höjdar år....

Jag börjar dock känna mig bättre nu och det är dags att ta itu med skolarbetet. De sista uppgifterna i Etik och livsfrågor och Medicinsk grundkurs, inte det roligaste men GUD vad skönt när det är färdigt!

Gårdagens meny:
1. Rester (Pastagratäng med kassler och ädelost)
2. Chips
3. Dipp
4. Cola och Fanta
5. Halstabletter

Det är jobbigt att vara sjuk, snyft!

Nästa vecka börjar den nya terminen på ridskolan ååå vad jag längtar! Jag kommer att rida en gång i veckan till skillnad från förra terminen då jag red varannan vecka! I can´t wait!



Puss o Kram




Hej Dagbok!

Jag hade ett fantastiskt roligt nyår i Karlshamn, med god mat (tack David) och mycket skratt (tack alla)! Så nu har det nya året börjar...
...och jag är sjuk så in i helvete! Jag har ont i halsen, huvudet, öronen och min näsa rinner. Ja precis som alla andra i Sverige just nu!

Jag känner mig jätte taggad till att börja träna och gå upp i vikt, få lite muskler! Det behöver jag verkligen.

Nej, nu ska jag kurera mig med kaffe, Strepcils och en snus.


******************Gott Nytt År*****************************

Puss o Kram

RSS 2.0